Mengenai Kami

Tel :

86-417-5281118

86-417-5281188

86-417-5281833

Fax :

86-417-5281008

86-417-5281098

E-mail :

info@sinomagchem.com

Your location > Home > Mengenai Kami > Profil Syarikat

Kami adalah sebuah syarikat swasta yang berpangkalan di Dashiqiao, yang dikenali sebagai Metropolis Magnesit di Liaoning, Republik China.

 

Sebagai sebuah syarikat pembuatan magnesit kimia terbesar di China, syarikat kami mempunyai rizab yang kaya dengan sumber magnesit dengan produktiviti yang kukuh dan mempunyai keupayaan dalam penyelidikan. Semua keupayaan ini dan kekuatan komprehensif kami memberi kuasa kepada kami untuk menjadi salah satu pemimpin global dalam industri magnesium dunia.

Dilengkapi dengan sumber integrase yang mencukupi, penyelidikan yang berkesan dan pembangunan produk, kawalan kualiti yang ketat dan penambahbaikan strategi pemasaran, syarikat ini sentiasa komited dalam pembangunan perindustrian, serialization, piawaian dan penjenamaan produk magnesium. Pada masa ini, kami mempunyai 3 siri produk dengan lebih daripada 100 jenis spesifikasi yang menyumbang kepada jumlah kapasiti pengeluaran 700,000 tan setiap tahun. Produk-produk yang berkenaan untuk digunakan dalam baja, saham makanan, industri kimia, perlindungan alam sekitar, tekstil dan kulit, ubat-ubatan dan makanan dan lain-lain, dan telah dieksport ke lebih daripada 60 buah negara dan wilayah di seluruh dunia.

 

Syarikat ini diklasifikasikan sebagai sebuah syarikat berteknologi tinggi negara, dan ia adalah satu-satunya syarikat kimia magnesium yang diiktiraf dengan empat pensijilan di ISO9001, ISO14001, FAMI-QS, HACCP dan OHSAS18001 di China. Kami telah menyiapkan pendaftaran Magnesium Sulphate mengikut peraturan REACH, dan telah diiktiraf untuk merangka National Standard China "Magnesium Sulfat untuk pertanian" dan "baja Mg plus B". Kami mempunyai lesen untuk pembuatan & pengeluaran dan penjualan makanan-gred Magnesium Sulfat dan makanan-gred Magnesium Oksida dan juga lesen pengeluaran baja nutrien sekunder (yang mengandungi baja magnesium). Kini kami adalah merupakan pengeluar terbesar dan pengeksport Produk Kimia Proses untuk baja Magnesium Sulphate dan produk makanan-gred, dan juga pembekal yang diiktiraf global untuk produk agrokimia magnesium di dunia.